under-the-sink-organizer-150x150Volgens mij heeft elk huishouden het hele jaar door last van een overvloed aan spullen in huis. De meeste mensen zien er als een berg tegen op om te beginnen met opruimen. Behalve…. in de lente.

Dan gebruiken we de ‘voorjaarskriebels’ als legitiem excuus om eens lekker te gaan uitmesten en schoonmaken en voor je ’t weet is het een trending topic en laat iedereen vol trots het resultaat aan de rest van de wereld zien. Voorjaarskriebels brengen echter ook met zich mee dat we massaal nieuwe dingen aanschaffen. Van kaarsen in vrolijke kleuren, theedoeken of beddengoed tot nieuwe outfits in onze garderobe. En wat doen we ondertussen met alle oude of overbodige spullen? Juist… “Bewaren, want het kan altijd nog handig van pas komen….” Wil jij ook je kasten, kamers en eigenlijk je hele huis weer schoon, fris en opgeruimd hebben voordat de lente echt gaat doorzetten? In de komende periode zal ik van steeds een ander deel van het huis beschrijven hoe je er het beste kunt organizen. Op deze manier komt op een overzichtelijke manier je hele huis aan bod en heb je in no-time de boel weer op orde. Ik begin met de Kledingkast.

Tip: Koningsdag komt er weer aan, dus haal nu vast wat lege sinaasappeldozen bij de supermarkt om de spulletjes die nog goed verkoopbaar zijn in te doen. Zo leveren de voorjaarskriebels je ook nog wat geld op!

HAPPY ORGANIZING!

FacebookTwitterPinterestPrintEmail